INGRÉDIÉNTS
For thé Puréé
- · 1 médium héâd of câuliflowér
- · 2 Tbsp Héâvy Créâm
- · 1 Tbsp Buttér
- · 8 slicés péppéroni
- · 1/4 cup shréddéd mozzâréllâ chéésé
- · sâlt ând péppér to tâsté
For thé Câssérolé
- · 12 slicés péppéroni
- · 1/2 cup shréddéd mozzâréllâ chéésé
INSTRUCTIONS
For thé Puréé
1.
INSTRUCTIONS
For thé Puréé
1. Cléân ând trim thé câuliflowér, bréâking it into médium sizéd piécés.
2. Plâcé in â microwâvé sâfé bowl with 2 Tbsp of créâm ând 1 Tbsp of buttér.
3. Microwâvé, uncovéréd, on high for 10 minutés.
4. Stir to coât câuliflowér with créâm/buttér mixturé.
5. Microwâvé for ânothér six minutés on high (or until téndér.)
6. Rémové from thé microwâvé ând put into â high spééd bléndér or food procéssor âlong with thé 8 slicés of péppéroni ând 1/4 cup mozzâréllâ chéésé.
7. .....................................
8. ............................................
9. ....................................................
Complete recipes>>ibreatheimhungry.com
0 Comments