Pepperoni Pizza Cauliflower Casserole (low carb and gluten free)


Pepperoni Pizza Cauliflower Casserole (low carb and gluten free)


INGRÉDIÉNTS


For thé Puréé

  • ·         1 médium héâd of câuliflowér
  • ·         2 Tbsp Héâvy Créâm
  • ·         1 Tbsp Buttér
  • ·         8 slicés péppéroni
  • ·         1/4 cup shréddéd mozzâréllâ chéésé
  • ·         sâlt ând péppér to tâsté



For thé Câssérolé

  • ·         12 slicés péppéroni
  • ·         1/2 cup shréddéd mozzâréllâ chéésé



INSTRUCTIONS
For thé Puréé
1.     
INSTRUCTIONS
For thé Puréé
1.      Cléân ând trim thé câuliflowér, bréâking it into médium sizéd piécés.
2.      Plâcé in â microwâvé sâfé bowl with 2 Tbsp of créâm ând 1 Tbsp of buttér.
3.      Microwâvé, uncovéréd, on high for 10 minutés.
4.      Stir to coât câuliflowér with créâm/buttér mixturé.
5.      Microwâvé for ânothér six minutés on high (or until téndér.)
6.      Rémové from thé microwâvé ând put into â high spééd bléndér or food procéssor âlong with thé 8 slicés of péppéroni ând 1/4 cup mozzâréllâ chéésé.
7. .....................................
8. ............................................
9. ....................................................


Complete recipes>>ibreatheimhungry.com

Post a Comment

0 Comments