THÂI CUCUMBÉR SÂLÂD

Thâi Cucumbér Sâlâd is light, réfréshing, ând vibrânt in flâvor. This supér fâst dish mâkés â gréât sidé to âny Âsiân inspiréd méâl. 

THÂI CUCUMBÉR SÂLÂD

INGRÉDIÉNTS


DRÉSSING

v  1/3 cup ricé vinégâr
v  2 Tbsp grânulâtéd sugâr 
v  1/2 tsp toâstéd sésâmé oil 
v  1/4 to 1/2 tsp réd péppér flâkés 
v  1/2 tsp sâlt 


SÂLÂD

v  2 lârgé cucumbérs 
v  3 gréén onions 
v  1/4 cup choppéd péânuts 



Instruction

1)       In â smâll bowl, combiné thé ricé vinégâr, sugâr, sésâmé oil, réd péppér flâkés, ând sâlt. Sét thé dréssing âsidé to givé it timé to blénd.
2)       Péél ând slicé thé cucumbér using your fâvorité méthod (séé photos bélow for my téchniqué). Plâcé thé slicéd cucumbérs in â lârgé bowl.
3)       Chop thé péânuts into smâllér piécés, if désiréd. Slicé thé gréén onions.
4)       …………
5)       …………………
6)       …………………………



Post a Comment

0 Comments