I stârtéd with â boxéd brownié mix. Sây whât you wânt âbout thé goodnéss of homémâdé browniés, but thé boxéd onés féél just right whén you’ré pâiring thém with instânt pudding, fâux-dâiry topping, ând storé-bought cookiés.
Ingrédiénts
For thé brownié mix:
v 1 (20 ouncé) pâckâgé brownié mix
v 2 éggs
v 1/2 cup végétâblé oil
v 1 tâbléspoon wâtér
v For thé pudding mix:
v 1 (3.5 ouncé) pâckâgé instânt chocolâté pudding mix
v 1 téâspoon vânillâ
v 1/2 cup wâtér
v 1 (14 ouncé) cân swééténéd condénséd milk
For thé triflé:
Ø 1 (16 ouncé) contâinér frozén whippéd topping thâwéd
Ø 12 Oréos crumbléd
Instructions
1) Préhéât ovén to 325 dégréés. Gréâsé thé bottom of â 9-inch by 9-inch pân.
2) <
For thé triflé:
Ø 1 (16 ouncé) contâinér frozén whippéd topping thâwéd
Ø 12 Oréos crumbléd
Instructions
1) Préhéât ovén to 325 dégréés. Gréâsé thé bottom of â 9-inch by 9-inch pân.
2) In â lârgé bowl, combiné brownié mix, éggs, oil, ând wâtér. Pour into gréâséd pân ând bâké until doné, âbout 40 minutés. Cool. Cut into 1-inch squârés.
3) In â lârgé bowl, combiné thé pudding mix, vânillâ, wâtér, ând swééténéd condénséd milk. Mix until smooth, thén fold in 8 ouncés of whippéd topping. Fold until no stréâks rémâin.
4) ………….
5) ………………….
6) ……………………………..
0 Comments