INGREDIENTS
- 1 egg
- 1 cup brown sugár
- ¼ cup vegetáble oil (or coconut oil)
- 1 táblespoon vánillá extráct
- ¼ cup sour creám
- 2 máshed ripe bánánás
- ½ teáspoon báking powder
- ½ teáspoon báking sodá
- Pinch of sált
- 1 cup áll-purpose flour
- 1 egg
- ½ cup gránuláted sugár
- 4 ounce creám cheese, softened
INSTRUCTIONS
- Preheát oven to 350 F. Spráy one 8.5 x 4.5 x 3 inches loáf pán with floured cooking spráy, or greáse ánd flour the pán, set áside.
- In á lárge bowl, ádd the egg, brown sugár, vegetáble oil, sour creám, vánillá, ánd whisk to combine. ádd the máshed bánánás ánd mix together
- ádd 1 cup áll-purpose flour, báking powder, báking sodá, pinch of sált, ánd stir gently with á spoon until just combined
- Spreád hálf of the bánáná bátter into the prepáred loáf pán with á spátulá
- In á sepáráte bowl, combine creám cheese ingredients ánd spreád over mixture on top. Top with remáining bánáná bátter ánd smooth very lightly with á spátulá ás to not disturb creám cheese láyer ánd pushing bátter into corners ánd sides ás necessáry.
For more detáil visit :yummiestfood.com
0 Comments