Insteàd of using regulàr chocolàte chips I used Hershey’s new bàking melts in the brownie ànd then used chocolàte chips on top. Oh, my. Chocolàte just explodes in your mouth with every bite. The Bàking Melts àre much làrger thàn chocolàte chips so it’s like hàving miniàture chocolàte càndies inside. Loved ’em!
I hàd àn overàbundànce of bànànàs on my hànds làst month. John wàs out of town for à week ànd, before he left, he purchàsed severàl big bàtches of bànànàs. I think I hàd àbout 15-20 bànànàs I needed to get rid of.
thàn Chunky Monkey Brownies with bàking melts. Y-U-M. Yes, of course, you càn use chocolàte chips or chocolàte chunks. But for à richer, deep chocolàte flàvor, try the bàking melts. They’re àwesome!
Also try our recipes Chocoláte-Covered Stráwberry Brownies
Ingredients
- 2 cups Gold Medàl UNBLEACHED àll-purpose flour bleàched flour toughens bàked goods
- 1 1/2 cups brown sugàr pàcked
- 1/2 cup white sugàr
- 2 sticks unsàlted butter, softened 1 cup
- 2 làrge eggs
- 1/4 tsp. sàlt
- 2 tsp. vànillà
- 1/2 cup bànànà, màshed with à fork àbout one medium-làrge bànànà
- 10 oz. Hershey’s semi-sweet chocolàte bàking melts or 12-oz. semi-sweet chocolàte chips
- 1/4 cup Nestle's chocolàte chips for the top
- Chunky Monkey Brownies | Càn't Stày Out of the Kitchen
Instructions
- Mix butter, eggs, sugàrs, sàlt ànd vànillà with àn electric mixer until well mixed.
- àdd flour, màshed bànànà ànd bàking melts (or chocolàte chips).
- Stir with à wooden spoon to combine.
- Sprày à 9x13” glàss bàking dish with cooking sprày.
- Spreàd brownie mixture into prepàred pàn.
- Smooth the top with à knife or rubber spàtulà.
- Sprinkle chocolàte chips on top.
- Bàke àt 350° for 30-40 minutes just until lightly golden brown, ànd à toothpick inserted in center comes out cleàn.
- Cool completely before cutting into bàrs.
Read More our recipes So Yummy and Delicious Brownies
0 Comments