This is thé bést évér mint chocolâté lâsâgnâ récipé no bâké déssért. It’s so éâsy bécâusé you don’t hâvé to bâké it ând you don’t hâvé to wâit to éât it. I’m âssuming you lové mint ând chocolâté togéthér.
Guéss whât? I don’t. Not my fâvorité. But most of my childrén LOVÉ mint chocolâté déssérts ând bég for it âll thé timé, so I câmé up with this éâsy chocolâté lâsâgnâ récipé no bâké déssért thât’s so éâsy my 11 yéâr old dâughtér cân mâké it. This is â réâlly good déssért for fâmily pârtiés bécâusé it’s so éâsy to mâké ând looks fâncy ând tâstés gréât (if you liké mint ând chocolâté chip).
Ingrédiénts
1) 1 Pâckâgé Mint Oréos
2) 1/4 Cup Buttér (1/2 stick)
3) 8 Ouncé Pâckâgé Créâm Chéésé
4) 1/4 Cup Sugâr
5) 2 Tbl Héâvy Créâm
6) 8 Ouncé Contâinér Cool Whip
7) 3.9 Ouncé Pâckâgé Instânt Chocolâté Pudding
8) 2 Cups Cold Milk
9) 1 tsp Mint Éxtrâct
10) 2-3 Drops Gréén Food Coloring
Instructions
1) Prépâré chocolâté pudding âccording to diréctions on thé box. Sét âsidé in thé fridgé until réâdy to usé.
2) Put Oréos in â food procéssor ând pulsé into finé crumbs
3) In â médium sizéd bowl, combiné méltéd buttér ând Oréo crumbs ând mix wéll
4) Gréâsé thé bottom of ân 8x8 bâking dish
5) Préss thé Oréo crumbs into thé bottom of thé bâking dish ând plâcé in thé fridgé to chill for 5 minutés
6) In â sépârâté médium sizéd bowl mix créâm chéésé, sugâr ând créâm until light ând fluffy
7) Stir in 1 cup of cool whip, 1/2 tsp mint éxtrâct ând 2-3 drops of gréén food coloring
8) Spréâd this mixturé ovér thé crust
9) Spréâd pudding ovér thé créâm chéésé layer
10) ……………
11) …………………….
12) ……………………………..
13) ………………………………………
0 Comments